Deze website maakt gebruik van cookies.
Door middel van het verdere gebruik van deze website gaat u akkoord met de plaatsing van deze cookies in uw webbrowser.

Lokale betrokkenheid

Arnhem is meer dan duizend jaar geleden ontstaan als een klein gehucht langs de Sint-Jansbeek. Ons kantoor, gevestigd in een monumentaal pand in de Transvaalbuurt, kijkt uit op deze beek en Park Sonsbeek. Door de prachtige parken Sonsbeek, Zijpendaal en Gulden Bodem kreeg Arnhem de naam "groene stad" en "parkstad". Het is een genot om in deze inspirerende omgeving en vanuit onze toplocatie aan het Bothaplein voor onze klanten te werken.

 

MKB-Winstpunt

Ons kantoor is partner van MKB-Winstpunt.  Als stichting en initiatief van MKB Nederland ondersteunt ​MKB Winstpunt ondernemers die op zoek zijn naar tastbare winstkansen voor hun organisatie.
MKB Winstpunt is een netwerk van- en door ondernemers. Ondernemers worden zo veel mogelijk ingezet om bij elkaar de vernieuwing vorm te geven. MKB Winstpunt gelooft in de kracht van ondernemers om elkaar te helpen met het realiseren van vernieuwing. In de stichting als rechtsvorm komt de netwerk-gedachte maximaal tot uiting.

MKB Winstpunt focust daarom op het stimuleren van nieuwe samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en inspireert ondernemers bij hun strategische uitdagingen. Het netwerk van MKB Winstpunt helpt actief bij vernieuwing en het stimuleren van samenwerkingen tussen bedrijven. Met als doel de bedrijven zelfstandig of in onderlinge samenwerking nieuwe producten, diensten, business modellen en bedrijfsprocessen te laten ontwikkelen én te realiseren.
Belangrijke partner van MKB Winstpunt is de provincie Gelderland. Dankzij de gelden die zij beschikbaar stelt kunnen de deelname kosten van de ondernemers laag blijven.

Als kantoor hebben wij ook strategiesessies gehouden met adviseurs van MKB-Winstpunt en nagedacht over ons verdienmodel en toekomstige ontwikkelingen. Interessant traject met nieuwe inzichten en kansen. Dit zouden meer ondernemers moeten doen!

Geslaagde Business run!