Deze website maakt gebruik van cookies.
Door middel van het verdere gebruik van deze website gaat u akkoord met de plaatsing van deze cookies in uw webbrowser.

Inspiratiesessie 10 september

UITNODIGING

Inspiratiesessies met De Cijfers Voorbij

SAVE THE DATE:                
LOCATIE:                            
 
10 september 2019
17:00 – 19.30 uur
Inloop vanaf 16.30 uur
Vanaf 19.30 uur wordt gezorgd voor een gezonde en vitale maaltijd.


De Kookplaats (Arnhems Buiten)
Utrechtseweg 310 B11
6812 AR Arnhem
   
Ik meld mij aan voor de bijeenkomst
Beste relatie van De Cijfers Voorbij,
 

Als accountantskantoor doen we graag meer voor onze cliënten dan alleen maar naar de cijfers kijken. Samen met jou gaan we de cijfers ver voorbij en ben je van harte uitgenodigd onze bijzondere inspiratiebijeenkomst bij te wonen op dinsdag 10 september aanstaande.

Vitaal ondernemen, hoe doe je dat eigenlijk? Vitaliteit gaat niet alleen over goed zorgen voor je eigen gezondheid, maar ook voor die van anderen. Het gaat over de balans tussen de druk voelen om te presteren en plezier te houden in wat je doet. Én het gaat over omgaan met tegenslagen en het vieren van je succes. Twee bijzondere gasten komen hun verhaal delen.
Schaatser olympiër en… ondernemer Mark Tuitert deelt zijn verhaal over vitaal ondernemen. Welke lessen uit zijn topsportcarrière past hij nu toe als ondernemer? Dat gaat niet alleen maar over voldoende rust, gezond eten en drinken en naar de sportschool gaan.
“Tijd nemen voor je vrienden, familie en je eigen gezondheid. Dat is het belangrijkste en dat moet je niet vergeten in al je doelen als ondernemer.”
Ondernemer en organisatie adviseur Andrea de Boeij – van Harn helpt ondernemers en werknemers met het creëren van een omgeving waarin ieders talent tot z’n recht komt. Niet vanuit één bepaalde theorie, maar door goed te luisteren naar het team. Welke tips heeft Andrea voor het inrichten van een vitaal team?
“Zet je jouw team in de juiste energie om ze vitaal te houden, dan zul je merken dat jezelf ook een stuk beter in je vel zit.”
Ik meld mij aan voor de bijeenkomst