Deze website maakt gebruik van cookies.
Door middel van het verdere gebruik van deze website gaat u akkoord met de plaatsing van deze cookies in uw webbrowser.

Inspiratiesessie 6 september

UITNODIGING

 

Laat je inspireren over gezond en vitaal ondernemen met De Cijfers Voorbij

SAVE THE DATE:                
6 september 2018
16.00 – 19.30 uur
Inloop vanaf 15.30 uur,
voor een gezonde maaltijd is gezorgd.


LOCATIE:                            
De Kookplaats (Arnhems Buiten)
Utrechtseweg 310 B11
6812 AR Arnhem
   

 

 

 

 

 

Beste relatie van de cijfersvoorbij,
 
Als accountantskantoor willen wij meer doen voor onze cliënten dan alleen maar naar de cijfers kijken. Wij gaan de cijfers ver voorbij en nodigen jou van harte uit onze bijzondere inspiratiebijeenkomst op 6 september a.s. bij te wonen.

Gezond ondernemen, hoe gaat dat eigenlijk? Met deze bijzondere inspiratie bijeenkomst delen we een nieuwe kijk op je stijl van ondernemen met gezondheid als vertrekpunt. En dat betekent niet alleen een gezond lijf. Dat gaat ook over een gezonde manier van samenwerken en het aansturen van je team. En natuurlijk een gezonde ondernemersgeest, want was is nou eigenlijk de invloed van een vitale levensstijl op je hersenen? Samen met interessante en boeiende gasten gaan we op onderzoek!
 

  • Mikkel Hofstee laat zien dat onze prachtige oeroude genen worstelen met de alledaagse verleidingen en het altijd maar ‘aan’ staan. Hoe gaan we hier mee om? Mikkel heeft een hoopvol verhaal: laten we de oermens in ons hervinden! Lees hier meer over Mikkel.
             
  • Arnhemse Olympiër Enrico Lacruz neemt ons mee in de oersport boksen waar het gaat om helemaal afsluiten van al die prikkels om je heen én het perfect in balans laten zijn van lichaam en geest.
     
  • Martijn Raaijmakers maakt organisaties klaar voor de toekomst. Hoe? Niet alleen door de cijfers op orde te krijgen, maar ook door veel meer gebruik te maken van de talenten en het potentieel van alle teamleden. Martijn komt hierover allerlei praktische en inspirerende voorbeelden met ons delen.
     
  • En wat is het effect van deze vitale levensstijl op je hersenen? Neuropsycholoog en leefstijlcoach Norma Jongkind laat ons zien wat onze huidige leefstijl doet met onze hersenen en wat de invloed is op ons gedrag. En bovenal, wat zou je kunnen doen om ervoor te zorgen dat je hersenen in deze moderne tijd zo optimaal mogelijk functioneren?

 

 

PROGRAMMA:


15:30 uur: Inloop

16:00 uur: Welkom door Frank Jongejan

16:15 uur: Actieve sessies met onze gasten
18:00 uur: Een gezonde en vitale maaltijd
19:30 uur: Kampvuur en uitloop