Deze website maakt gebruik van cookies.
Door middel van het verdere gebruik van deze website gaat u akkoord met de plaatsing van deze cookies in uw webbrowser.

Onze diensten

U kunt bij Accountants Adviseurs Jongejan terecht voor een breed scala aan diensten op het gebied van financiën, accountancy en belastingen. Als uw vertrouwenspersoon, businesscoach en direct aanspreekpunt werken wij samen met u aan heldere, creatieve en concrete oplossingen. Dat doen we waar nodig in samenspraak met ons netwerk van specialisten. Daarnaast bieden wij praktische ondersteuning, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op uw kernactiviteiten, namelijk ondernemen.

Wij ontcijferen de wet- en regelgeving voor u. Via praktische en doeltreffende adviezen bevorderen wij uw ondernemerschap. Bovendien kijken wij letterlijk “de cijfers voorbij”. Wij verdiepen ons in uw aanpak, ambities en doelstellingen, om u vervolgens een doelgericht advies te geven dat perfect aansluit bij uw dagelijkse praktijk en toekomstplannen.
Contact

Contact

Persoonlijk contact met onze cliënten vinden wij heel belangrijk. Maak een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.
Stats

Cijfers

Arnhem telt 100.620 arbeidsplaatsen, verdeeld over 14 bedrijfssectoren. Arnhem-Noord telt 7.290 arbeidsvestigingen, Arnhem-Zuid telt 3.090 arbeids- vestigingen.
(Bron: gemeente Arnhem)