Deze website maakt gebruik van cookies.
Door middel van het verdere gebruik van deze website gaat u akkoord met de plaatsing van deze cookies in uw webbrowser.

Kernwaarden

Mensen

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Mensen bepalen de kwaliteit van onze dienstverlening en zijn het gezicht en de drijvende kracht van Accountants Adviseurs Jongejan. De werksfeer is informeel, waarbij wij het belangrijk vinden dat iedereen plezier in het werk heeft en houdt. Daarom zorgen wij voor permanente educatie om de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren.

Probleemoplossend

Wij denken voor u in oplossingen die creatief, concreet, helder en praktisch zijn, zodat u als ondernemer er daadwerkelijk iets mee kunt. Dit geeft u niet alleen rust, maar ook ruimte en tijd voor andere belangrijke zaken.

Integriteit en transparantie

Integriteit kenmerkt alles wat wij doen, altijd en overal. Wij zijn open, eerlijk en transparant. Onze gedrags- en beroepscode leven wij te allen tijde na. Wij verwachten van u en onze relaties dezelfde integere handelwijze.

Flexibel

Flexibiliteit is een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Wij zijn alert op ontwikkelingen in de markt en de samenleving. We zijn pro-actief en leveren dienstverlening op maat. U heeft unieke behoeften en als klein  en dynamisch kantoor willen en kunnen wij daar goed op inspelen. De snelle en adequate beantwoording van uw vragen onderscheidt ons van onze collega's.

Betrokken en betrouwbaar

Wij vinden het essentieel om u persoonlijk te kennen, zodat wij ons goed kunnen inleven in uw behoeften en pro-actief kunnen meedenken. Door regelmatig met elkaar om de tafel te zitten en als businesscouach op te treden, bouwen wij aan een duurzame vertrouwensband. Dit betekent ook dat wij onze afspraken met u altijd nakomen.

Naar boven

Stats

Cijfers

Arnhem telt 75.267 huishoudens met een gemiddelde huishoudensgrootte van 1,92.
(Bron: gemeente Arnhem)