Deze website maakt gebruik van cookies.
Door middel van het verdere gebruik van deze website gaat u akkoord met de plaatsing van deze cookies in uw webbrowser.

Samenwerkingspartners

Kennispartners

Van Deelen Salarisadministraties en personeelsadviezen

SALARISADMINISTRATIES EN PERSONEELSADVIEZEN

Van Deelen Salarisadministraties en personeelsadviezen is  specialist op het gebied van het verzorgen van salarisadministraties en adviezen op het gebied van sociale verzekeringen, loonheffing, subsidies en CAO-afhankelijke regelingen.

Door de jarenlange ervaring binnen het vakgebied heeft Van Deelen geconstateerd dat er, naast de periodieke verwerking, vooral behoefte bestaat aan ondersteuning. Naast salarisverwerker zijn zij een belangrijke “vraagbaak” voor alle salaris en personele zaken.

Pasveer Pensioenadvies

PENSIOENADVIES

Pasveer Pensioenadvies helpt ondernemers met collectief pensioen en in eigen beheer. Bernard Pasveer lost niet alleen pensioenproblemen op maar begeleidt ondernemers en werknemers tot pensioendatum. Er kan immers veel veranderen in privé of zakelijke omgeving, of in wetgeving! Dit allemaal op een eigen manier: helder, begrijpelijk en met een vrolijke noot. Pasveer is immers ook ondernemer!

Overige partners

Exact Online Boekhouden

ONLINE BOEKHOUDING

Met Exact Online Boekhouden wordt uw administratie gevoerd via het internet. Het grote voordeel is dat u ons, als uw accountant, toegang kunt geven tot uw digitale administratie. Door samen te werken binnen dezelfde online-omgeving is het voor ons mogelijk om uw administratie vanuit ons eigen kantoor te controleren en waar nodig te corrigeren om vervolgens uw jaarrekening op te stellen.

Door de huidige koppelingsmogelijkheden, denk hierbij o.a. aan het automatisch importeren van uw bankmutaties, scannen en herkennen van inkoopfacturen, koppeling met een webshop en importeren van de loonjournaalpost, wordt het voeren van uw administratie eenvoudiger en minder tijdsintensief. Daarnaast heeft u bij online boekhouden altijd en overal toegang tot uw administratie. Bovendien staat de boekhouding volledig in de cloud.

Diabolo ICT

ICT

Uw organisatie staat geen moment stil. Voortdurend speelt u in op veranderende omstandigheden; geen dag is hetzelfde. Diabolo ICT biedt sterke en flexibele ICT-oplossingen waarop u kunt vertrouwen. Voor soepele en effectieve bedrijfsprocessen is goede automatisering onmisbaar. U wilt zich daar geen zorgen over maken.

Wat kunt u verwachten van ons?

  • Meer dan 22 jaar ervaring
  • Onze medewerkers zijn betrokken bij uw wensen
  • Juiste informatie op ieder moment
  • Een duurzame relatie vraagt om een duurzame oplossing
  • Korte communicatielijnen zorgen voor snelle actie
  • ISEA 3402 gecertificeerd; veiligheid is een must

Boekhorst Advies

HYPOTHEEKADVIES

Een hypotheek van Boekhorst Advies is altijd maatwerk, afgestemd op uw woonwensen en mogelijkheden. Met meerdere aanbieders hebben we altijd een hypotheek die bij u past.
Erik Boekhorst adviseert, en u beslist. Want u staat centraal. U koopt een product wat u jarenlang geld kost en dan is het minste wat u mag verwachten een duidelijk, helder en eerlijk advies en er het volle vertrouwen in hebben dat alles perfect voor u geregeld wordt. 

SWOT Strategie-innovaties

STRATEGIE-INNOVATIES

SWOT Strategie-innovaties…de naam zegt het al: wij helpen directies en managementteams bij het ontwikkelen van nieuwe, verbeterde, aangescherpte ondernemingsstrategieën. De resultante is méér omzet, méér winst, een hoger marktaandeel en (vooral) een betere aansluiting op de behoeften van de klanten. U krijgt een messcherpe waarde propositie, of misschien is de positionering aan een make-over toe. Uw concurrentiepositie wordt verstevigd, en onze inspanningen worden bij u zichtbaar op de V&W-rekening. Dat wilt u toch?

Declare

WEBDESIGN EN ONTWIKKELING

Declare te Oosterbeek ontwikkelt, ontwerpt en beheert websites, webshops en applicaties voor bedrijven en instellingen.