Ondernemerssafari

Wat is jouw beeld bij de toekomst van jouw bedrijf? Past het gedrag van jouw medewerkers nog wel bij het toekomstbeeld dat je voor ogen hebt?

Als ondernemer of directeur ga je voor het beste resultaat en wil vooruit. Je bepaalt, samen met jouw team, de koers. Een mooie maar vaak eenzame rol. Want met wie bespreek je interne weerstanden of dillema’s? Met De Cijfers Voorbij zorgen wij samen met onze partner Beter Koersen Organisatie Ontwikkelaars voor een prettig gezelschap van nieuwsgierige collega ondernemers en directeuren. Een community met een positieve mindset, die van elkaar willen leren over ondernemers-vraagstukken.

Thema's die ons bezig houden.

De cijfers voorbij is meer dan de standaard boekhouding. Wij houden ons bezig met toekomstige vraagstukken.
Auto Themabrochure

De auto van de ondernemer

Download brochure
Belastingen Themabrochure

De eigen woning

Download brochure
DGA Themabrochure

Zakendoen met de eigen BV

Download brochure

Inspiratiesessie

Gastsprekers Andrea de Boeij, Mark Tuitert en Jesse Laport besteden aandacht aan vitaal ondernemerschap.

Als lokaal accountants- en advieskantoor kijken wij verder dan alleen cijfers. In het contact met onze klanten hebben wij het over andere dingen dan ze gewend zijn van een accountant. Samen met onze klanten gaan we de cijfers ver voorbij en organiseren wij bijvoorbeeld inspiratiebijeenkomsten over allerlei thema’s. Op 10 september jl. hebben wij samen met onze gastsprekers Andrea de Boeij, Mark Tuitert en Jesse Laport aandacht besteed aan vitaal ondernemerschap, hoe doe je dat eigenlijk? 

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent over onze dienstverlening. In onderstaande video’s delen drie van onze klanten hun ervaringen.

 • Plushome B.V.

  Lilian Jansen: “De overstap naar De Cijfers Voorbij is perfect gegaan”
 • Stichting Natuurcentrum Arnhem

  Monique Verstraten: Ze denken met je mee en kijken samen met je naar de toekomst, een sparringpartner waar ik me gesteund door voel"

Onze klanten.

MKB-ondernemers uit Arnhem en omgeving vormen de grootste groep klanten. Ondernemers uit diverse branches weten ons kantoor te vinden. Van klein (professional zonder personeel) tot de grotere MKB-ondernemers met meer dan 50 medewerkers laten zich door ons ondersteunen en adviseren.

Daarnaast worden wij steeds meer gevraagd als accountant en adviseur op te treden bij stichtingen en verenigingen.

Voor onze relaties organiseren wij regelmatig interessante Masterclasses, zodat zij elkaar kunnen ontmoeten. Learn more, meet people and join our community.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt bij Accountants Adviseurs Jongejan terecht voor een breed scala aan diensten op het gebied van financiën, accountancy en belastingen.

Als uw vertrouwenspersoon, businesscoach en direct aanspreekpunt werken wij samen met u aan heldere, creatieve en concrete oplossingen. Dat doen we waar nodig in samenspraak met ons netwerk van specialisten. Daarnaast bieden wij praktische ondersteuning, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op uw kernactiviteiten, namelijk ondernemen.

 • Advisering en sparringpartner
 • Financieringsvraagstukken
 • Jaarrekeningen
 • Belastingen
 • Salarisadministratie

Onze blogs

Themas die ons bezig houden

Zijn ondernemers voorbereid op financiële tegenslag? foto
Frank Jongejan #innovatie

Zijn ondernemers voorbereid op financiële tegenslag?

Lees meer...
Waarom komt mijn bedrijf in zwaar weer terecht? foto
Frank Jongejan #financiering

Waarom komt mijn bedrijf in zwaar weer terecht?

Lees meer...
VAN CIJFERS NAAR WAARDEN foto
Frank Jongejan #innovatie

VAN CIJFERS NAAR WAARDEN

Lees meer...

Komt u langs voor een kopje koffie?

Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Koffie of thee staat klaar.