Ons kantoor en ons team

Als succesvol kantoor richten wij ons op midden-en-kleinbedrijven en organisaties zonder winstoogmerk in Arnhem en omgeving. Met onze kennis, ervaring en inzicht zijn wij in staat om verder te kijken dan de cijfers.

01.

Ons kantoor

Non-profit en MKB

In 2011 zijn wij gestart met ons accountants- en advieskantoor. Als succesvol kantoor richten wij ons op midden-en-kleinbedrijven en organisaties zonder winstoogmerk in Arnhem en omgeving. Met onze kennis, ervaring en inzicht zijn wij in staat om verder te kijken dan de cijfers.

In control

Wij baseren onze diensten op actuele cijfers en doen dat op een duurzame manier. De praktijk laat zien dat ondernemers en bestuurders alleen dan goed functioneren, wanneer zij ‘in control’ zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw onderneming of organisatie aan deze voorwaarde voldoet, door periodiek te zorgen voor relevante managementrapportages. Graag willen wij jou sparringpartner zijn om jouw dromen als ondernemer of jouw doelstellingen als bestuurder te bespreken en hierover positief kritische vragen te stellen. Door nieuwe inzichten ben je dan beter in staat een juiste koers te varen.

02.

Ons doel

Toekomstbestendig ondernemen

Wij vinden het essentieel dat je als ondernemer of bestuurder vooruitkijkt en continu blijft nadenken over je businessmodel en toekomstige kasstromen. Ons team van professionals helpt jou graag om verder te kijken dan de bedrijfsresultaten alleen.

Werken “aan” de onderneming

Wij doen dat door met jou in gesprek te blijven en je in elke fase van het ondernemerschap verder te helpen. Tijdens brainstormsessies zorgen wij voor relevante actiepunten om bij stil te staan, aan de hand van actuele managementthema’s. Op deze manier werken wij samen met jou “aan” de onderneming in plaats van “in” de onderneming.

Inspiratiebijeenkomsten

Regelmatig organiseren wij inspiratiebijeenkomsten over diverse onderwerpen met interessante sprekers. Tijdens deze bijeenkomsten leer je niet alleen bij, maar ontmoet je ook andere ondernemers en bestuurders, waarmee je jouw netwerk uitbreidt en zaken kunt doen.

Strategische sessies

Bij elke onderneming spelen vragen over de toekomst. Daarom organiseren wij ook sessies in kleinere groepen waarin uitgebreid aandacht is voor strategische vragen. Tijdens deze sessies inspireren ondernemers en bestuurders elkaar, doordat elke deelnemer zijn of haar eigen vragen en ideeën inbrengt. Ook financieel kunnen deze sessies interessant zijn, doordat er voor adviesdiensten regelmatig subsidiemogelijkheden zijn.

Waarom doen wij het?

Als ondernemer kunnen wij u op informele en creatieve wijze hoogwaardige financiële adviezen en diensten aanbieden, gericht op heldere, praktische en concrete oplossingen.

Wij helpen u bij het ontwikkelen van uw onderneming. Dit houdt in dat wij als businesscoach u adviseren over uiteenlopende zaken zoals strategie, verdienmodellen, toekomstontwikkeling en herstructurering.

Daarnaast kunt u bij ons teracht voor allerlei ondersteunende diensten op het gebied van belastingen, financiën en salarisadministratie, zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

03.

Ons DNA

Verandering

De wereld verandert en mensen veranderen. Soms gaat dat vanzelf maar soms is daar veel tijd en energie voor nodig. Dit betekent ook dat flexibiliteit van iedereen steeds belangrijker wordt. Als wij een bepaald DNA hebben, kunnen we dat wel veranderen?

Onze identiteit en toekomstperspectief

Ervaring leert dat wij ons steeds moeten aanpassen en ons continue moeten ontwikkelen om interessant te blijven. Dit geldt natuurlijk ook voor ons kantoor. Wij vinden het belangrijk dat er een goede match is met onze klanten. In dat opzicht is het relevant dat klanten en medewerkers weten waar zij met De Cijfers Voorbij aan toe zijn. Onze identiteit en toekomstperspectief hebben wij hier in kaart gebracht.

04.

Ons team

Frank Jongejan

Eigenaar

Robbin Hengeveld

Junior MKB adviseur

Jeroen Daams

Accountmanager

Peter van der Burgt

Assistent Accountant

Tonny Schoneveld

Accountmanager

Mark Vermeer

Assistent Accountant

Monique Tijssen

Assistent Accountant

Komt u langs voor een kopje koffie?

Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Koffie of thee staat klaar.